sånn sover en flatcoated retriever på workingtest

slapper godt av ...

Sånn sover Laika mellom postene på en workingtest, mens skudd og dummier plasker ned i nærheten.

laika post 1

jeg tvilte meg fram til deltagelse på årets flatmesterskap, utstilling følte jeg var helt uaktuelt så tett på valping, men workingtesten kunne bli en god pekepinn og test før jaktprøve i regi av avd. Gjøvik Lillehammer om et par uker. Vi hadde som vanlig hyggelig selskap med Tone og Todd oppover til Hokksund. Før lunsj var vi medhjelper i begynnerklassen.  Jeg som er ur dårlig på å kaste dummies var nesten mer nervøs for dette enn for resten av testen.  etter lunsj braket det løs i ak.  Jeg hadde hyggelig selskap gjennom skogen av to labradorer og deres eiere Jens og Mette.

sol

Merket raskt at Laika var på nett og klarte oppgavene bra. I dag hadde vi hellet med oss gjennom alle postene og jeg viste at vi måtte ha gjort det bra.

hjem fra den beryktede vannposten

stor var derfor overaskelsen da vi ikke ble ropt opp som noen av de seks beste i klassen vår : (  så fikk jeg plutselig en 2. premie for dagens beste resultat i wt uansett klasse,  og etter nærmere gjennomgang av resultatlista var alle vi som ikke deltok på utstillinga  falt ut fra resultatlisten … og plutselig var vi   vinner av åpen klasse med 93 av 100 mulige  poeng.

Flatmesterskapet er en dual purposekåring,  hvor resultatet fra utstillingen på lørdag legges sammen med resultatet fra workingtesten etter et spesielt beregningssystem,

årets flatmestere, og 4 av dommerne fra workingtesten

vi gratulerer årets mestere : Gudny Sperrud, Erik Bostad og Anne Lise Bøhler. Unghundmester Flatterhaft Billie Holiday, Flatmester N CH Covenstead Final Point, Veteranmester N UCH Fab Four`s Feel Free

karoline og Ilik, Liv og Laika, og Mette og Fie

Gratulerer til Karoline Sivertsen med Fonkebakkens Ilik som vant begynnerklassen på wt i går og til Mette Fevang og Hackihals Dotcom som vant vinnerklassen.

Takk til min supre oppdretter Ann Cathrin Solbakken som har tatt dagens bilder !

og ellers?  Flicka ventet tolmodig hjemme på Haugerud, Kjersti kan fortelle at lille Luna har tatt sin første svømmetur og Leo har dratt til sjøss : )

2 kommentarer om “sånn sover en flatcoated retriever på workingtest

  1. Dere er helt fantastiske, Liv og Laika :o)

    Morsomt å se litt bilder. Ser ut som om Laika tar livet med ro der hun skal. Du vet, «en god soldat sover når han kan» 😉
    Hun som vant BK med «Ilik» heter Karoline Sivertsen, Finnmarking fra NRH miljøet, så henne kjenner jeg 😉

    Uansett, gratulerer nok en gang, og masse lykke til videre :o)

  2. tusen takk Jeanette, flott å få rettet opp navnet til Karoline, aner ikke hvorfor det ble feil. Hun er både kjempeflink og veldig hyggelig : ) Jeg kjenner henne også fra jaktcup i Oslo. Du og Ask har også vært i farten i helga skjønner jeg, vi er jommen meg heldige med lykkejegerene våre : )))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s