vanndirigering er vanskelig

anne og gumman, Dommer Britt Elise Vold, Liv og Laika er klare til å starte prøven

jeg har skrevet om det før, at signalene ikke sitter like godt på vann som på land og det var ikke uventet det momentet som funket dårlig på dagens prøve på Elverum. Jeg fikk Laika ut og over vannet, men ikke i land på den øya hvor viltet lå… langt over vannet på den andre siden lokket lukten av ender som ventet på å bli lagt ut på øya og damen lukket ørene for mine signaler, joda hun kom tilbake tilslutt også ut på øya og hjem med anda, men da kunne dommer Britt Elise likevel tørt konkludere med at damen ikke lar seg styre på vann.

land dirigering fungerer veldig bra, men vann...

Ellers funket det meste på dagens prøve, ingen problemer med felt, land dirigering eller markeringene. Hun arbeider taus, konsentrert  og i god fart. Alt vilt ble levert fint i hånden, opptaket av noen kaniner tok litt tid, men siste kanin ble plukket opp i full fart på feltet. Det holdt til en 3. premie i dag.  Gjett hva vi skal trene på i sommer… vanndirigeringer … vanndirigering…vanndirigeringer osv. Håper det blir hjelp å få i Hemsedal…tenker at jeg skal begynne med å sende henne ut… kalle henne inn og belønne med tennisball i vannet når hun tar kontakt… men tar gjerne i mot andre tips! Jeg skal også fortsette på å øve på at hun går rett ut i vannet akkurat der jeg peker!

Kari med Gipsy, Borghild men Alfa, Alma Kenneth og Zomby, Phoebe, Liv og Laika

Dagens tur til Elverum startet tidlig, gikk ned mot E 6 klokka kvart på seks for å møte Per og Kathrine, som til og med hadde ryddet plass til eget bur for Laika i bilen. snakker om servis! Fremme på Elverum var det mange kjente, flere zomby barn , Phobe og halvsøstrene Alfa og Gipsyog andre hundevenner vi har møtt på kurs og prøver. Veldig hyggelig var det å få møte Kia Lawesson, Zombys svenske oppdretter som var på besøk hos Kari og Kenneth.

enzo er i båt og fanger gjedde

i de siste dagene har jeg også fått mange hyggelige meldinger fra Laikas valper Enzo fisker Gjedde! Leo øver på feltsøk ,  Lodin tar jobb som terapihund og Luna har lært å reise i bil uten å ule…

Zico har begynnt på valpekurs. Mange av dere har vært hos veterinær og tatt vaksine, både hos Enzo og Houdini har stenene falt på plass.

Lodin passer kaffekjelen

Veterinæren som vaksinerte Lodin var redd for at han hadde  overbitt, men etter å ha sjekket litt med oppdretter venner, er flattens bitt i utvikling, og et  overbitt  nå ender som regel opp som et perfekt saksebitt etterhvert, så det er ingen grunn til uro,  veterinærer kan mangle  detaljkunnskaper  om ulike rasers eksteriør og utvikling. Men jeg er uansett veldig glad for å få høre om alt som skjer med våre små flatattacks om det skulle være  positivt eller negativt : ) ….og lille Flicka skal begynne på valpekurs i kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s