om meg

Jeg heter Liv Heier og jobber med billedkunst. Hund stod øverst på ønskelisten i barndommen, men alle dyr var av interesse…

men alle dyr var av interesse

Da jeg var tolv år gikk drømmen i oppfyllelse og den engelske setter valpen Donny kom hjem til oss. Jeg ble stall jente og trente hester på Øvrevoll galoppbane og på Oslo ridehus. På begynnelsen av 90 tallet hadde jeg et valpekull sammen med min mor på hennes flattispe Simba, og fra dette valpekullet beholdt vi Maja sammen. I 2002 flyttet Marina og jeg sammen med Knut til Haugerudgård og Mira kom til oss i 2002. Mens vi var på ferie i utlandet i 2007 rømte hun fra de som passet på henne, og til tross for en storstilt letekampanje, fant vi henne aldri igjen. Utrolig trist!  Lykken var derfor stor da vi 9. mars 2008 kunne hente hjem Lykkejegerens Domaine Solitude fra Ann Cathrin Solbakken i Asker.

laika og liv

Våre første flatcoats var rene familiehunder, snille, vennlige venner og turkamerater som vi koste oss sammen med.  Kennel Lykkejegeren introduserte meg for jakt trening og andre aktiviteter i retrieverklubben i Oslo og vips, så var vi hekta på jakt, begge to, Laika og jeg. Nå er jeg både blitt NKK instruktør i trinn 1,  medlem av kurskomiteen i retrieverklubbens Oslo avd. og aktiv deltager på jaktprøver og working tester i hele landet…. og endelig går en årelang drøm i oppfyllelse. Jeg  føler  at tiden er moden for å prøve meg som oppdretter og  håper at flinke og søte Laika Lykkejeger vil vise seg å være en verdig stammor for et oppdrett i miniatyr.  Jeg har tid og mulighet.  Laika har vist seg å ha kvaliteter som jeg mener det er verd å avle videre på og jeg har lært av Linda og Ann Cathrin i Kennel Lykkejegeren om hva som skal til for å bli en god oppdretter. De har lagt lista veldig høyt!