valper


Vi venter på løpetid og planlegger valpekull på Flicka (Flatattacks Perfect Day) i sommer/høst 2015. Hannhund er enda ikke bestemt, men målet med  kombinasjonen vil være arbeidsglade og rasetypiske flatter som kan være med på det meste. Flicka er en enkel og samarbeidsvillig hund med mye «will to please». Beste jaktpremiering er 2. premie i Ak og  hun har bare vært stilt ut en gang som junior med Exc.JK 2.JKK.

Ved å ta flattens opprinnelse som apporterende jakthund på alvor  tror  jeg  dessuten at jeg avler på nettopp de egenskapene som gjør flatten til en populær familiehund. Jeg venter meg fokuserte og tillitsfulle hunder med stor arbeidskapasitet og samarbeidsvilje.

Jeg drømmer om ivrige og aktive  valpekjøpere som er interessert i å trene med hunden sin! Hvis du er interessert i valp fra oss kan du gjerne ringe eller sende meg en mail og fortelle litt om deg selv, din erfaring/ interesse for hundehold og hvorfor du ønsker deg en flat coated retriever. Vi vil gjerne avtale et besøk  hjemme hos oss på Haugerud gård i Oslo,  slik at dere som vil kan få sjansen til å treffe Flicka og hennes mor Laika.  Etterpå kan vi  få vi  tid til en  hyggelig prat om flatten, tanker om hundehold og høre om ønsker  planer for valpen.

Liv Heier

liv-hei@online.no 

mob:  92063257